Vidar als locatie

Op zoek naar een diverse locatie voor een bedrijfsuitjes, roeiclinics, trainingskampen of volledig verzorgde heidag? Bij ons is (bijna) alles mogelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.
Neem contact op

Voor bedrijven

Heidag

Even weg uit alle hectiek? Maak gebruik van ons pand! De locatie is uitermate geschikt voor een sessie in alle rust. Een locatie aan het water en midden in de bossen, zoals op Vidar, is perfect hiervoor.

Roeiclinic

Een dagje werken aan teambuilding? Wij verzorgen een roeiclinic voor u. Samenwerking en gelijkheid zijn in de roeisport de sleutel tot succes. Andere wensen zoals een BBQ, of het gebruiken van een vergaderzaal? Geen probleem, samen kijken we naar uw wensen!

Voor verenigingen

Evenementen locatie

Door de ideale ligging van de locatie net buiten de stad en de grote hoeveelheid ruimte is er van alles mogelijk. Denk hierbij aan een cantus, of een dag erop uit voor grotere groepen.

Weekenden

Ook voor het organiseren van een heel weekend is deze locatie perfect. We bieden ruimte om te slapen, dineren en feesten. Geregeld komen verenigingen langs voor hun eerstejaarsweekend op Vidar.