Het Heineken NOOC Openingstoernooi

De opening van het roeiseizoen voor de competitieroeiers vindt jaarlijks plaats op Vidar. Het Heineken NOOC Openings Toernooi, voor sommigen nog bekend als de Oocuz, is het grootste evenement dat jaarlijks voor de compitieroeiers van heel Nederland wordt gehouden. Ruim 2500 studenten komen naar Tilburg om met elkaar te sporten en te feesten.

Het evenement bevat alle facetten die het competitieroeien zo mooi maken. Op zaterdagen zondag zijn de wedstrijden en natuurlijk ontbreken ook de feestjes niet. Op vrijdag is de beruchte pre-borrel in de sociëteit van Vidar. Op zaterdag staat het in heel Nederland beruchte tent-met-paal-feest op het programma. Wat dit inhoudt, dat kun je alleen zelf ervaren.

Het HNOT zal dit seizoen plaatsvinden op 24 en 25 maart 2018.

Meer informatie is te vinden op: https://www.tsr-vidar.nl/hnot-home/

De Vidar indoor kampioenschappen

De VIK

De Vidar Indoor Kampioenschappen (VIK) vinden sinds november 2013 plaats en dienen ter voorbereiding op het NKIR. Tijdens de VIK wordt er in het bootenhuys een kleine arena gecreëerd, waar zowel eerstejaars als middengroepen en sinds dit jaar ook roeivereniging TOR de strijd met elkaar aangaan. Tevens zijn er ook ludieke heats, waar commissies, huizen en disputen de strijd tegen elkaar aan kunnen gaan.

Dit jaar vindt de VIK plaats op donderdag 23 november!

De ZRB

De Zuidelijke Roeibond (ZRB) organiseert jaarlijks de gelijknamige wedstrijd op de Watersportbaan Tilburg. De ZRB is een van de zeven nationale korte baan wedstrijden. Het merendeel van de nationale wedstrijden vindt plaats in Amsterdam. Met de ZRB is er ook in Brabant een wedstrijd van hoog niveau.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de ZRB.

Het Februaricongres

Het Februaricongres wordt jaarlijks georganiseerd door leden van Vidar. Het doel van deze dag of avond is om studenten op een interactieve manier in contact te brengen met het bedrijfsleven. Topsport zal als rode draad door het programma lopen. Afgelopen jaren zijn er thema’s behandeld als The way to excellence, Crossing Boundaries en The brand called you. Hierbij waren bekende sprekers aanwezig als Thijs Zonneveld, André Bolhuis en Maartje Paumen.

Op 28 februari 2018 vindt de elfde editie van het Februaricongres plaats. Het thema van dit jaar is “Duurzaamheid”. Duurzaamheid is meer dan het opwekken van groene stroom. Hoe is het begrip ‘duurzaamheid’ van toepassing op jouzelf? Ontdek het aan de hand van interessante sprekers en interactieve workshops op het Februaricongres 2018!

Ben je enthousiast en zou je graag op de hoogte gehouden worden?

Houd dan onze Facebook of website in de gaten.

De Tilburg University Cantus

Vidar is organisator van de Tilburg University Cantus (TUC). De TUC is een grote biercantus die wordt gehouden om de opening van het academisch jaar in te luiden. Iedereen die bij de TUC aanwezig is, heeft zich maatschappelijk ingezet voor Tilburg samen met haar studie- of studentenvereniging. Jaarlijks zijn er meer dan 2000 studenten bij dit feest aanwezig en daar moet je als student zeker bij zijn!

Het TUC-bestuur bestaat dit jaar uit de volgende leden:

Voorzitter: Rein Sint Nicolaas
Secretaris: Sophie Cooijmans
Penningmeester: Thomas Nijhuis
Logistiek: Rinze Vugts
Externe zaken: Marjolein Savonije

Kijk voor meer informatie op www.tilburguniversitycantus.nl

 

juli 2018
M D W D V Z Z
« jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031