Over ons

roeien

T.S.R. Vidar is meer dan alleen een studentenvereniging. Je beoefent bij ons namelijk dé studentensport van Nederland: roeien! Dit kan op verschillende niveaus. Ben je sportief, mentaal sterk en van plan het uiterste uit jezelf halen? Dan is wedstrijdroeien echt iets voor jou! Je wordt hierbij gecoacht door andere studenten met veel topsport ervaring en door oud-bondscoaches. Een andere variant is het competitieroeien, waarbij je op recreatief niveau leert roeien en met je ploeg de vetste roeifeesten in heel Nederland afgaat. Het mooiste roeifeest organiseren wij als studentenvereniging natuurlijk zelf: het HOT! Dit is hét openingstoernooi van het competitieseizoen waarbij alle roeiverenigingen uit Nederland naar Tilburg afreizen.

Studentenvereniging

Studentenvereniging Vidar biedt studenten hét optimale studentenleven. Met een combinatie van de vetste feesten, roeien op topsportniveau én een groot pand aan de waterkant, biedt T.S.R. Vidar jou het complete plaatje om het optimale uit je studententijd te halen. Wij geven jou de kans om naast je studie jezelf persoonlijk te ontwikkelen door middel van topsport, interessante commissies en een bestuursjaar. Denk hierbij aan de commissie die het Februaricongres organiseert of het TUC bestuur die elk jaar het academisch jaar opent met de Tilburg University Cantus.

word lid!

Benieuwd geworden naar de mooiste studentenvereniging van Tilburg? Word of ben je student in Tilburg? Kom dan langs bij een Open Feest en proef de echte Vidar sfeer. Ook in de TOP-week gaat bij Vidar het dak eraf, de Vidar Heineken Afterparty is dan ook een welbekend begrip in Tilburg en daarbuiten. Ontdek studentenvereniging Vidar!