Oud-Vidar

Oud-Vidar

Oud-Vidar is een stichting speciaal opgericht voor de oud-leden van T.S.R. Vidar. Oud-Vidar uit een groot gezelschap van oud-leden die allen met plezier terugkijken op hun tijd bij d’n T.S.R en na het afsluiten van hun studententijd de band met elkaar en de vereniging willen behouden. Binnen Oud-Vidar worden er jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd, waar oud-leden elkaar kunnen ontmoeten en herinneringen kunnen ophalen.
Een belangrijk onderdeel van Oud-Vidar is het Oud Vidar Fonds. Dit fonds heeft als doel om de band tussen oud-leden en T.S.R. Vidar te onderhouden en ondersteuning te bieden aan de vereniging, met name op financieel gebied. Het fonds stelt Vidar in staat om diverse projecten te realiseren en de vereniging verder te ontwikkelen.
Oud-Vidar nodigt oud-leden van harte uit om lid te worden en actief deel te nemen aan de activiteiten en het Oud Vidar Fonds. Hiermee kunnen zij een waardevolle bijdrage blijven leveren aan de vereniging waar zij een fantastische studententijd hebben beleefd. Bovendien biedt Oud-Vidar ook de mogelijkheid om extra lid te worden van de Hodr en Baldr.

Lid worden van Oud-Vidar? Stuur een mailtje naar bestuur@oudvidar.nl