Baldr

Wat is Baldr?

Baldr en Hodr zijn twee sub-verenigingen binnen Oud-Vidar beiden gericht op een ander aspect van Vidar. Baldr richt zich hierop het topsport gedeelte van de vereniging, oftewel het wedstrijdroeien en de wedstrijdsectie. Zo bestaat Baldr voornamelijk uit oud-wedstrijdroeiers, coaches, oud-bestuursleden of andere oud-Vidraten die tijdens hun studententijd een nauwe band met de roeisport hebben ontwikkeld.

Baldrianen worden uitgenodigd voor verschillende evenementen per jaar, waarin het overdragen van kennis over de roeisport centraal staat. Denk aan de jaarlijkse Baldr dag op de bosbaan waar Baldrianen meefietsen met ploegen om hier te coachen maar ook bij sprekersavonden, de in-en-uittraining en het Varsitydiner zijn Baldrianen van harte welkom. Daarnaast zijn er elk jaar nog een รก twee borrels waar alle Baldrianen elkaar weer kunnen zien en spreken.

De contributie voor zowel Baldr als Hodr staat gelijk aan de contributie van huidige leden van Vidar. de Contributie van Baldrianen wordt specifiek gereserveerd voor uitgaven die de roeisport op Vidar bevorderen. Denk aan het aanschaffen van nieuwe boten, het onderhouden van de vloot, maar ook de aanschaf van ergometers of materiaal voor in het krachthonk als een bijdrage aan de profcoaching. Kortom, Baldrianen dragen na hun lidmaatschap bij Vidar nog steeds hun steentje bij om de roeisport op Vidar naar een hoger niveau te tillen, zowel via bijdrages maar ook kennis en ervaring!

Lid worden van Baldr? Stuur een mailtje naar bestuur@oudvidar.nl