TUC Bestuur 2024

11 okt, 2023

Met gepaste trots presenteren we het TUC bestuur van 2024! Wij wensen hen heel veel plezier en succes toe met het organiseren van de 16e editie van de Tilburg University Cantus.

Voorzitter: Eva Vael
Secretaris: Jet de Haas
Penningmeester: Maud Bosma
Commissaris Logistiek: Serge Vingerhoeds
Commissaris Extern Maatschappelijk: Sophie van Dooijeweert
Commissaris Extern Commercieel: Sophia Vis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Studentensymposium: op of over de rand?

Studentensymposium: op of over de rand?

Samen met regeringscommissaris seksueel overschrijdend gedrag en seksueel geweld Mariëtte Hamer, T.S.C. Olof, T.S.V. Plato, Tilburg University, Studium Generale, Feniks Tilburg en Milou Deelen gaan wij op 30 november tijdens het studentensymposium in gesprek over het thema grensoverschrijdend gedrag op studentenverenigingen. 

Het blijft lastig balanceren voor studentenverenigingen. Hoe creëer je als bestuur een veilig en respectvol klimaat voor je leden, zonder dat je constant politieagent hoeft te spelen? Wat zijn de grijze gebieden, waar ligt de grens en wat gaat echt ‘te ver’? Hoe kijken Tilburgse studentenverenigingen naar dit soort vragen? Wat vinden zij van de maatschappelijke discussies rondom grensoverschrijdend gedrag? Hoe zorgen zij ervoor dat hun ‘oude tradities’ niet synoniem zijn voor ‘oude misstanden’? En komt dit alleen voor bij studenten of is het probleem groter?

Daarnaast zal Vice Rector Magnificus Jantine Schuit toelichten hoe Tilburg University omgaat met meldingen omtrent grensoverschrijdend gedrag bij studenten en wat de universiteit precies doet om misstanden zoveel mogelijk tegen te gaan.

Het symposium zal aanstaande donderdag op 30 november om 19:30 plaatsvinden in de Aula, Cobbenhagen (Tilburg University)

Benieuwd naar het volledige artikel? Lees het hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T.S.R. Vidar in Duurzamer tilburg!

T.S.R. Vidar in Duurzamer tilburg!

Vidar gaat verbouwen! In een recent artikel van Duurzamer Tilburg delen Joost en Jurjen hoe T.S.R. Vidar middels deze verbouwing naar een circulair en energieneutraal pand wil transformeren. 

Ondanks onze grote locatie, streven we naar verbeteringen, zoals het aanpakken van schimmelproblemen, optimaliseren van douches en implementeren van een afzuigsysteem in de werkplaats. Het duurzame plan omvat behoud van het bestaande pand en loopt voorop in Nederlandse topsportlocaties. Met de ambitie om in het vierde kwartaal van 2024 te beginnen, hopen we een energieneutraal pand met diverse nevenactiviteiten in 2025 te realiseren.

Benieuwd naar het volledige artikel? Lees het hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Triathlon commissie 2024

Triathlon commissie 2024

Met gepaste trots presenteren we de Triathlon commissie van 2024! Wij wensen hen heel veel plezier en succes toe met het organiseren van de 4e editie van de Tilburgse Triathlon.

 

Voorzitter: Ilias de Feijter
Secretaris: Mariloes Klauwer
Penningmeester: Laurens Anthonise
Logistiek I: Dylan van der Hulst
Logistiek II: Julia van Grunsven