Kandidaatsbestuur 2023-2024

24 mei, 2023

Met trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van 2023-2024!

Praeses: Joost Verreck
Vice-Praeses: Jolijn de Weijer
Ab Actis: Maud Eggen
Quaestor: Pleun Vliegen
Assessor: Fem Hartsuiker
Quaestor Domus: Floris Boel
Assessor Classicus: Tjeu van Meer
Assessor Domus: Casper Fransen
Assessor Vitruvius: Jurjen Alderkamp

Wij hebben het volste vertrouwen in hen en wensen hen veel succes en plezier toe bij het schrijven van hun beleid!

Bekijk ook

HET FEBRUARICONGRES 2024

HET FEBRUARICONGRES 2024

Met gepaste trots presenteren wij de commissie voor het Februaricongres 2024!

Voorzitter: Iris Mertens
Commissaris Extern: Rachel Hochstenbach
Penningmeester: Joris de Greef
Programma coördinator: Anouk Govers
Evenement coördinator: Veerle Mosselmans
Promotie commissaris: Joost Claessens

Wij wensen hen heel veel plezier en succes met het organiseren van het Februaricongres 2024!

Pepijn in de U23 WK selectie

Pepijn in de U23 WK selectie

Wij zijn trots op onze Pepijn Lahaije die in zijn tweede jaar de U23 selectie heeft behaald! In de U23 acht heeft hij de halve finale behaald in ‘The Ladies Challenge Plate’ aan Henley Royal Regatta. Bovendien is hij op het WK onder 23 in Plovdiv in de BM8+ op de vijfde plek beëindigd.

Netwerkborrel Tailors

Netwerkborrel Tailors

Op 7 juli hebben we samen met de Tailors het academische jaar afgesloten en daarmee de succesvolle start van onze samenwerking gevierd: de eerste acht leadership sessies zitten erop en waren een groot succes! Deze leadership sessies worden door de 8 verschillende Tailors bedrijven gegeven aan het bestuur, de big five commissies en aan wedstrijdroeiers/coaches op verschillende momenten gedurende het jaar. De eerste oproeijacks met the Tailors erop worden gedragen door onze roeiers en ook de muurschildering in de entree is in de maak! Bovendien is samen met de Tailors onze site onder handen genomen!

De borrel vond plaats bij First Impression, waar we eerst een rondleiding kregen door hun experience center en waar daarna de boot ’the Tailors’ werd gedoopt. De borrel was super geslaagd en wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

Tailors, bedankt!