Acht blikken op de ZRB!

30 apr, 2023

Afgelopen ZRB was er ééntje voor in de boeken! Tijdens de Zuidelijke Roei Bond (ZRB) wedstrijden, een wedstrijd op ons eigen vaarwater, zijn er door onze roeiers maar liefst 8 blikken getrokken.

Op zaterdag heeft middengroep licht geblikt in het LHB 4+ veld, Max ter Heurne in het LHB 1x veld, Suzan Huizinga in het LDB 1x veld, Jolijn de Weijer in het DB 1x veld en eerstejaars zwaar in het HB 4+ veld.

Daarnaast heeft Percijn van Haeringen zowel op zaterdag als zondag geblikt in het in het HB 1x en het HG 1x veld. En pakte Alex Supit op zondag een blik in het LDG 1x veld, waarmee zij elite status heeft behaald!

Wij feliciteren alle roeiers met hun overwinningen en willen het ZRBestuur enorm bedanken voor het neerzetten van dit fantastische weekend!

Bekijk ook

HET FEBRUARICONGRES 2024

HET FEBRUARICONGRES 2024

Met gepaste trots presenteren wij de commissie voor het Februaricongres 2024!

Voorzitter: Iris Mertens
Commissaris Extern: Rachel Hochstenbach
Penningmeester: Joris de Greef
Programma coördinator: Anouk Govers
Evenement coördinator: Veerle Mosselmans
Promotie commissaris: Joost Claessens

Wij wensen hen heel veel plezier en succes met het organiseren van het Februaricongres 2024!

Pepijn in de U23 WK selectie

Pepijn in de U23 WK selectie

Wij zijn trots op onze Pepijn Lahaije die in zijn tweede jaar de U23 selectie heeft behaald! In de U23 acht heeft hij de halve finale behaald in ‘The Ladies Challenge Plate’ aan Henley Royal Regatta. Bovendien is hij op het WK onder 23 in Plovdiv in de BM8+ op de vijfde plek beëindigd.

Netwerkborrel Tailors

Netwerkborrel Tailors

Op 7 juli hebben we samen met de Tailors het academische jaar afgesloten en daarmee de succesvolle start van onze samenwerking gevierd: de eerste acht leadership sessies zitten erop en waren een groot succes! Deze leadership sessies worden door de 8 verschillende Tailors bedrijven gegeven aan het bestuur, de big five commissies en aan wedstrijdroeiers/coaches op verschillende momenten gedurende het jaar. De eerste oproeijacks met the Tailors erop worden gedragen door onze roeiers en ook de muurschildering in de entree is in de maak! Bovendien is samen met de Tailors onze site onder handen genomen!

De borrel vond plaats bij First Impression, waar we eerst een rondleiding kregen door hun experience center en waar daarna de boot ’the Tailors’ werd gedoopt. De borrel was super geslaagd en wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

Tailors, bedankt!