TOP-week

Tijdens de TOP Week kun jij kennismaken met Vidar! Heb jij interesse in de roeisport, het verenigingsleven en persoonlijke ontwikkeling? Wie weet is Vidar wel dé vereniging voor jou! Bekijk hieronder het weekoverzicht van de evenementen op Vidar tijdens de TOP Week. Hoe kun je ons herkennen in de TOP week? Zoek naar de groene shirtjes zoals hieronder op de foto's!

Maandag: Vidar van start

Op maandag gaat ‘Vidar van start’ in Bolle! De TOPweek zal hier goed ingeluid worden met de groene zee op het Piusplein!

Vidar van start: 22:00-04.00
Entree: Gratis!
15% korting op een biertje!

Dinsdag

Op dinsdag is de eerste ‘Meet the Big 4’, dit staat in het programma vanuit de TOP en is bedoeld om de vier studentenverenigingen te leren kennen. Na Meet the Big 4 zullen we weer aanwezig zijn in de stad: dit keer bij Café Brandpunt! Kom vooral een kijkje nemen in onze stamkroeg!

Meet the Big 4: 17:00-21:00
Café Brandpunt: vanaf 21:00

 

 

 

Woensdag: Gestrand op Vidar

Op de woensdag strand je op Vidar, na de Cantus kun je namelijk een lekkere lasagne bij ons komen eten en daarna doorfeesten op Vidar! Meet the Big 4 is tot 23:00, maar niet getreurd: we gaan daarna gewoon lekker door!

Meet the Big 4: 18:00-23:00
Open feest: vanaf 23:00

 

Donderdag: Vidar cantus & monkeyshot feest

Op woensdag hebben jullie natuurlijk al kunnen proeven van de TOP cantus, maar op donderdag houden wij er zelf ééntje op Vidar, verzorgd door onze eigen Vidar band! Voor een ticket betaal je €15 en mag je onbeperkt drinken in het tijdslot! Wanneer de ticketverkoop open gaat, zie je het verschijnen op onze instagram @tsrvidar. Vanaf 20:00 begint ook ons monkeyshot feest aan de waterkant: shotjeees!

Cantus: 21.30-23.00
Entree: €17,50

Meet the Big 4 met Monkeyshot: 20.00-23.00

Vrijdag: Vidar Heineken Afterparty

Al jaren een fenomeen binnen én buiten studerend Tilburg: de Vidar Heineken Afterparty!

Het wordt mooi, het wordt beter. We gaan genieten van de fijnste deuntjes, de beste beats, de leukste hitjes. We zullen dansen tot de zon opkomt en heel studerend Tilburg zal er zijn!

Ben jij er bij?

Tijden Meet the Big 4: 17.00-21.00
Tijden Vidar Heineken Afterparty: Tot 05.00
Biertje: €1,30