Heineken openingstoernooi 2024

20 apr, 2024

In het weekend van 16 en 17 maart heeft T.S.R. Vidar met trots het Heineken Openingstoernooi georganiseerd, de officiële aftrap van het roeiseizoen in Hilvarenbeek. Met bijna 3000 enthousiastelingen uit heel Nederland was ons evenement een viering van kameraadschap en sportiviteit.

Onder onze gasten bevonden zich Wim van de Donk, Rector Magnificus van Tilburg University, en Gerrit Overmans, wethouder en loco-burgemeester Hilvarenbeek. Hun aanwezigheid benadrukte de betekenis van dit evenement binnen zowel de academische als lokale gemeenschap.

Dank aan alle deelnemers, supporters en geachte gasten voor het maken van dit evenement tot een daverend succes. Een speciale dank aan de sponsoren; 

Condoom.nl
AutoAfleveren.nl
Red Bull
Swapfiets
Kaplock B.V.
The HEINEKEN Company

Op naar een succesvol roeiseizoen vol uitdagingen en overwinningen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Eerste editie van de welzijnsweek!

Eerste editie van de welzijnsweek!

In de week van 8 april vond in Tilburg de Welzijnsweek plaats, een evenement dat volledig in het teken stond van het welzijn van de student, geïnitieerd door studentenverenigingen Olof, Plato en Vidar. Belangrijke thema’s zoals sociaal, financieel, mentaal en fysiek welzijn kwamen aan bod. Als Vidar hadden wij de eer om deze week in samenwerking met de universiteit te openen met een voorstelling genaamd ‘Safe-space’, georganiseerd door stichting Time Out . Na succesvolle uitvoeringen in Rotterdam, Amsterdam en Groningen was het nu tijd om de voorstelling ook naar Tilburg te brengen.

En met groot succes: deze interactieve voorstelling, gebaseerd op waargebeurde verhalen van studenten, bracht meer dan 100 studenten samen. Studenten konden tijdens de voorstelling online hun mening geven over de gespeelde sociale situaties. Samen met vertrouwenspersonen vanuit de universiteit werd hierdoor het gesprek over sociaal welzijn onder de studenten geopend.

Na afloop van de voorstelling volgde een fair waar studenten onder het genot van een drankje konden napraten over de voorstelling en hun eigen ervaringen. Tijdens deze fair waren verschillende organisaties aanwezig, allen betrokken bij het welzijn van studenten. Een speciale dank gaat uit naar de organisaties Stichting @easeFrisse GedachtesBlauwe Maan, hulp na onvrijwillige seks en misbruik en hulpstudentclub voor hun aanwezigheid. Laten we als studenten blijven streven naar een cultuur van welzijn waarin we niet alleen tijdens deze week openlijk met elkaar kunnen praten, maar het hele jaar door!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overwinning voor Jolein op de Hollandia!

Overwinning voor Jolein op de Hollandia!

Afgelopen weekend vonden de Hollandia en NK-klein plaats op de Bosbaan. Vier van onze roeiers streden voor een zo hoog mogelijke plek op het NK in de skiff en twee zonder. 

Roeister Jolein Huizing heeft op de Hollandia in het LDB1x veld een blik weten te bemachtigen! Van harte gefeliciteerd!