Introductiecommissie 2024

20 feb, 2024

Met gepaste trots presenteren wij de Introductiecommissie 2024 der T.S.R. Vidar:

Dhr. Post (Introductie Praeses)
Mej. Neervoort (Introductie Commissie Commissaris)
Dhr. Veldkamp (Commissaris Extern)
Dhr. Paassen (Promotie Commissaris)
Dhr. Heemskerk (Commissaris Intern)
Mej. Govers (Introductie Assessor)
Mej. van Grunsven (Commissaris Roeien)
Mej. Beerens
Mej. Bosma
Mej. de Vries
Dhr. Hattink
Mej. Latulola
Mej. Lucassen
Dhr. Quadt
Mej. Raadschilders
Dhr. Spaan
Dhr. Spiertz
Mej. Vael
Dhr. van den Nieuwenhuizen
Dhr. van der Drift
Mej. van der Veen
Dhr. van Westing
Dhr. Vingerhoeds
Dhr. Voss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook

35e Almanak commissie

35e Almanak commissie

Met gepaste trots presenteren wij de 35e Almanak commissie der T.S.R. Vidar:

Voorzitter: Malon Drissen
Britt Schenning
Cune van Asselt
Femke Oud
Hannah Cantineau
Jasper Offermanns
Max Batstra
Siep van den Bogaard

Wij wensen hen veel succes met het maken van de volgende Almanak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In memoriam: Floris Boel

In memoriam: Floris Boel

Tot ons grote verdriet is onze goede vriend, bestuursgenoot en Vidraat Floris Boel op 26 december 2023 overleden. In de nacht van 22 op 23 december is Floris getroffen door een hartstilstand. Hij is vervolgens behandeld in het Elisabeth Ziekenhuis, waar ze uiteindelijk tot ons grote verdriet tot de conclusie kwamen dat hij niet meer wakker zou worden.

Floris’ gedrevenheid, creativiteit, ambitie en enthousiasme waren enorme aanwinsten voor Vidar en zullen een enorm gemis zijn voor de vereniging. Gedurende zijn tijd bij Vidar heeft Floris zich actief ingezet in de wedstrijdsectie, velen commissies en bij zijn dispuut P.E.B. Als extra blijk van zijn betrokkenheid bekleedde Floris afgelopen tijd de functie van Quaestor Domus in Bestuur Verreck, waar hij dagelijks met toewijding werkte om Vidar vooruit te brengen. Gedurende zijn bestuursjaar wist hij veel mensen te activeren met zijn enthousiasme en mochten we maar al te vaak profiteren van zijn creatieve en intelligente brein. Floris zal altijd bij ons in herinnering blijven en we zullen er alles aan doen om er een fantastisch jaar van te maken, voor hem.

Om Floris te herdenken zal er vanaf oudejaarsdag een herdenkingsplek voor Floris komen in de borrelkamer op Vidar. Deze zal tot en met 4 januari open zijn voor iedereen om ook op Vidar aan Floris te denken en om samen te komen. Daarnaast zal er op dinsdagavond 9 januari zowel een herdenkingsceremonie als feest ter ere van Floris georganiseerd worden. Op deze avond zullen mensen die tijdens Floris zijn studententijd dicht bij hem stonden een woordje houden, en willen we op deze manier stilstaan bij de mooie tijd die hij hier heeft beleefd. De herdenkingsceremonie zal plaatsvinden van 19:00 tot 20:00 in het Botenhuis op Vidar. Na de herdenkingsceremonie is het de wens van zowel de familie van Floris als zijn vriendin Zoë om de avond af te sluiten op de manier zoals Floris het het liefst had gezien, namelijk met een feest! Ter ere van Floris zijn 23 levensjaren zullen we na de ceremonie samen in levendige en positieve kleding het glas heffen tijdens het 23-fustenfeest! 

Wij willen iedereen heel veel sterkte wensen met het verlies van Floris. De komende periode zal voor veel van ons moeilijk zijn om door heen te gaan. Kijk goed om naar elkaar en blijf voor elkaar zorgen. Floris was een uniek en bijzonder persoon. Zijn verlies is onwerkelijk en veel te vroeg.

Onze gedachten gaan in het bijzonder uit naar Floris zijn familie, zijn vriendin Zoë & dispuut P.E.B.