In memoriam: Floris Boel

3 jan, 2024

Tot ons grote verdriet is onze goede vriend, bestuursgenoot en Vidraat Floris Boel op 26 december 2023 overleden. In de nacht van 22 op 23 december is Floris getroffen door een hartstilstand. Hij is vervolgens behandeld in het Elisabeth Ziekenhuis, waar ze uiteindelijk tot ons grote verdriet tot de conclusie kwamen dat hij niet meer wakker zou worden.

Floris’ gedrevenheid, creativiteit, ambitie en enthousiasme waren enorme aanwinsten voor Vidar en zullen een enorm gemis zijn voor de vereniging. Gedurende zijn tijd bij Vidar heeft Floris zich actief ingezet in de wedstrijdsectie, velen commissies en bij zijn dispuut P.E.B. Als extra blijk van zijn betrokkenheid bekleedde Floris afgelopen tijd de functie van Quaestor Domus in Bestuur Verreck, waar hij dagelijks met toewijding werkte om Vidar vooruit te brengen. Gedurende zijn bestuursjaar wist hij veel mensen te activeren met zijn enthousiasme en mochten we maar al te vaak profiteren van zijn creatieve en intelligente brein. Floris zal altijd bij ons in herinnering blijven en we zullen er alles aan doen om er een fantastisch jaar van te maken, voor hem.

Om Floris te herdenken zal er vanaf oudejaarsdag een herdenkingsplek voor Floris komen in de borrelkamer op Vidar. Deze zal tot en met 4 januari open zijn voor iedereen om ook op Vidar aan Floris te denken en om samen te komen. Daarnaast zal er op dinsdagavond 9 januari zowel een herdenkingsceremonie als feest ter ere van Floris georganiseerd worden. Op deze avond zullen mensen die tijdens Floris zijn studententijd dicht bij hem stonden een woordje houden, en willen we op deze manier stilstaan bij de mooie tijd die hij hier heeft beleefd. De herdenkingsceremonie zal plaatsvinden van 19:00 tot 20:00 in het Botenhuis op Vidar. Na de herdenkingsceremonie is het de wens van zowel de familie van Floris als zijn vriendin Zoë om de avond af te sluiten op de manier zoals Floris het het liefst had gezien, namelijk met een feest! Ter ere van Floris zijn 23 levensjaren zullen we na de ceremonie samen in levendige en positieve kleding het glas heffen tijdens het 23-fustenfeest! 

Wij willen iedereen heel veel sterkte wensen met het verlies van Floris. De komende periode zal voor veel van ons moeilijk zijn om door heen te gaan. Kijk goed om naar elkaar en blijf voor elkaar zorgen. Floris was een uniek en bijzonder persoon. Zijn verlies is onwerkelijk en veel te vroeg.

Onze gedachten gaan in het bijzonder uit naar Floris zijn familie, zijn vriendin Zoë & dispuut P.E.B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Kandidaatsbestuur 2024-2025

Kandidaatsbestuur 2024-2025

Met trots presenteren wij het kandidaatsbestuur van 2024-2025!

Praeses: Nayomi Latulola
Vice-Praeses: Daan Zwertbroek
Ab Actis: Federico Spiertz
Quaestor: Rik van Westing
Assessor: Malon Drissen
Quaestor Domus: Yorben Hafkenscheid
Assessor Classicus: Eveline Sagasser
Assessor Domus: Serge Vingerhoeds
Assessor Vitruvius: Raf van den Nieuwenhuizen

Wij hebben het volste vertrouwen in hen en wensen hen veel succes en plezier toe bij het schrijven van hun beleid!

BLIKKEN OP DE KONINKLIJKE-HOLLAND BEKER

BLIKKEN OP DE KONINKLIJKE-HOLLAND BEKER

Afgelopen weekend vond op de Bosbaan de Koninklijke-Holland Beker plaats. Wederom een weekend met succes!

Op de zaterdag wist roeister Alex Supit in een Vidar/Orca/Proteus-eretes combinatie te blikken in het W4x veld.

Op zondag was het wederom een succesvolle dag voor de 4- van MGZ. Roeiers Daan Zwertbroek, Reinier Vriens, Thomas Driessen en Odin Rood blikten in het MDev4- veld.

Gefeliciteerd iedereen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLIK VOOR JASPER OP DE ZRB

BLIK VOOR JASPER OP DE ZRB

Afgelopen weekend vond op ons eigen water de ZRB plaats!

Jasper wist te blikken in het HB1x veld. Gefeliciteerd Jasper!