In memoriam: Floris Boel

3 jan, 2024

Tot ons grote verdriet is onze goede vriend, bestuursgenoot en Vidraat Floris Boel op 26 december 2023 overleden. In de nacht van 22 op 23 december is Floris getroffen door een hartstilstand. Hij is vervolgens behandeld in het Elisabeth Ziekenhuis, waar ze uiteindelijk tot ons grote verdriet tot de conclusie kwamen dat hij niet meer wakker zou worden.

Floris’ gedrevenheid, creativiteit, ambitie en enthousiasme waren enorme aanwinsten voor Vidar en zullen een enorm gemis zijn voor de vereniging. Gedurende zijn tijd bij Vidar heeft Floris zich actief ingezet in de wedstrijdsectie, velen commissies en bij zijn dispuut P.E.B. Als extra blijk van zijn betrokkenheid bekleedde Floris afgelopen tijd de functie van Quaestor Domus in Bestuur Verreck, waar hij dagelijks met toewijding werkte om Vidar vooruit te brengen. Gedurende zijn bestuursjaar wist hij veel mensen te activeren met zijn enthousiasme en mochten we maar al te vaak profiteren van zijn creatieve en intelligente brein. Floris zal altijd bij ons in herinnering blijven en we zullen er alles aan doen om er een fantastisch jaar van te maken, voor hem.

Om Floris te herdenken zal er vanaf oudejaarsdag een herdenkingsplek voor Floris komen in de borrelkamer op Vidar. Deze zal tot en met 4 januari open zijn voor iedereen om ook op Vidar aan Floris te denken en om samen te komen. Daarnaast zal er op dinsdagavond 9 januari zowel een herdenkingsceremonie als feest ter ere van Floris georganiseerd worden. Op deze avond zullen mensen die tijdens Floris zijn studententijd dicht bij hem stonden een woordje houden, en willen we op deze manier stilstaan bij de mooie tijd die hij hier heeft beleefd. De herdenkingsceremonie zal plaatsvinden van 19:00 tot 20:00 in het Botenhuis op Vidar. Na de herdenkingsceremonie is het de wens van zowel de familie van Floris als zijn vriendin Zoë om de avond af te sluiten op de manier zoals Floris het het liefst had gezien, namelijk met een feest! Ter ere van Floris zijn 23 levensjaren zullen we na de ceremonie samen in levendige en positieve kleding het glas heffen tijdens het 23-fustenfeest! 

Wij willen iedereen heel veel sterkte wensen met het verlies van Floris. De komende periode zal voor veel van ons moeilijk zijn om door heen te gaan. Kijk goed om naar elkaar en blijf voor elkaar zorgen. Floris was een uniek en bijzonder persoon. Zijn verlies is onwerkelijk en veel te vroeg.

Onze gedachten gaan in het bijzonder uit naar Floris zijn familie, zijn vriendin Zoë & dispuut P.E.B.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Overwinning voor Jolein op de Hollandia!

Overwinning voor Jolein op de Hollandia!

Afgelopen weekend vonden de Hollandia en NK-klein plaats op de Bosbaan. Vier van onze roeiers streden voor een zo hoog mogelijke plek op het NK in de skiff en twee zonder. 

Roeister Jolein Huizing heeft op de Hollandia in het LDB1x veld een blik weten te bemachtigen! Van harte gefeliciteerd! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heineken openingstoernooi 2024

Heineken openingstoernooi 2024

In het weekend van 16 en 17 maart heeft T.S.R. Vidar met trots het Heineken Openingstoernooi georganiseerd, de officiële aftrap van het roeiseizoen in Hilvarenbeek. Met bijna 3000 enthousiastelingen uit heel Nederland was ons evenement een viering van kameraadschap en sportiviteit.

Onder onze gasten bevonden zich Wim van de Donk, Rector Magnificus van Tilburg University, en Gerrit Overmans, wethouder en loco-burgemeester Hilvarenbeek. Hun aanwezigheid benadrukte de betekenis van dit evenement binnen zowel de academische als lokale gemeenschap.

Dank aan alle deelnemers, supporters en geachte gasten voor het maken van dit evenement tot een daverend succes. Een speciale dank aan de sponsoren; 

Condoom.nl
AutoAfleveren.nl
Red Bull
Swapfiets
Kaplock B.V.
The HEINEKEN Company

Op naar een succesvol roeiseizoen vol uitdagingen en overwinningen!