Overwinningen Ghent International Regatta, RaceRoei regatta & Westelijke Regatta

14 mei, 2023

Percijn van Haeringen heeft in de afgelopen twee weken een uitzonderlijke prestatie neergezet. Hij blikte namelijk maar liefst 2x in het M4- veld op de Ghent May Regatta! Dit betekent dat hij met 3 blikken op zijn naam overgangs roeier is geworden in boordroeien. Daar bleef het niet bij, want afgelopen weekend heeft hij alweer geblikt op de RaceRoei Regatta in het HE 1x veld. Hiermee is dit ook zijn derde scull blik en is hij dus ook hierin overgangs geworden! Een prestatie waar wij enorm trots op zijn en hem van harte mee feliciteren!

Daarnaast heeft ook Alex Supit een hele mooie presentatie neergezet. Zij heeft geblikt op zowel de RaceRoei Regatta als op de Westelijke Regatta in het in het LDE 1x veld. Waardoor ze voordat met een zonnebril over het water mag flaneren. Ook dit zijn een enorm mooie overwinning, waar wij Alex van harte mee feliciteren!


Bekijk ook

HET FEBRUARICONGRES 2024

HET FEBRUARICONGRES 2024

Met gepaste trots presenteren wij de commissie voor het Februaricongres 2024!

Voorzitter: Iris Mertens
Commissaris Extern: Rachel Hochstenbach
Penningmeester: Joris de Greef
Programma coördinator: Anouk Govers
Evenement coördinator: Veerle Mosselmans
Promotie commissaris: Joost Claessens

Wij wensen hen heel veel plezier en succes met het organiseren van het Februaricongres 2024!

Pepijn in de U23 WK selectie

Pepijn in de U23 WK selectie

Wij zijn trots op onze Pepijn Lahaije die in zijn tweede jaar de U23 selectie heeft behaald! In de U23 acht heeft hij de halve finale behaald in ‘The Ladies Challenge Plate’ aan Henley Royal Regatta. Bovendien is hij op het WK onder 23 in Plovdiv in de BM8+ op de vijfde plek beëindigd.

Netwerkborrel Tailors

Netwerkborrel Tailors

Op 7 juli hebben we samen met de Tailors het academische jaar afgesloten en daarmee de succesvolle start van onze samenwerking gevierd: de eerste acht leadership sessies zitten erop en waren een groot succes! Deze leadership sessies worden door de 8 verschillende Tailors bedrijven gegeven aan het bestuur, de big five commissies en aan wedstrijdroeiers/coaches op verschillende momenten gedurende het jaar. De eerste oproeijacks met the Tailors erop worden gedragen door onze roeiers en ook de muurschildering in de entree is in de maak! Bovendien is samen met de Tailors onze site onder handen genomen!

De borrel vond plaats bij First Impression, waar we eerst een rondleiding kregen door hun experience center en waar daarna de boot ’the Tailors’ werd gedoopt. De borrel was super geslaagd en wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

Tailors, bedankt!