tsrvidar
Zoeken

TUC-bestuur

08 november 2018  -  Algemeen
Met gepaste trots presenteren wij het nieuwe TUC-bestuur 2019: Voorzitter: Jonas de Boo Commissaris logistiek: Lars Koenders Penningmeester: Lisanne van ReeSecretaris: Emma Neijgh van Lier Commisaris extern: Fokje Wymenga 

Brabants Dagblad

01 november 2018  -  Algemeen
Tijdens de Afroeitrial kwam het Brabants Dagblad langs voor hun reportage over het Wilhelminakanaal. Wekelijks maken zij een originele foto van de activiteiten langs het Wilhelminakanaal. Daar mocht de Afroeitrial natuurlijk niet bij missen. Heb jij jezelf al gespot? 

Asopos Najaarswedstrijden

30 oktober 2018  -  Algemeen
Koen van Brussel en Thomas van Tussenbroek blikken op de Asopos Najaarswedstrijden! In een combinatie met Euros, Triton, Amstel en Okeanos verpletterden zij het Heren Elite 8+ veld en wonnen zij met een tijd van 07:03.50. Ook bij de talentendames 4* werd het een spannende voorwedstrijd en finale. Meterslang was het onduidelijk wie er in de voorwedstrijd de B-finale zou halen, maar na ...

TOP week 2018

17 augustus 2018  -  Algemeen
De voorbereidingen voor het Vidar Festival in de TOP week zijn in volle gang! Bekijk hier de introsite. Vanaf maandag start de TOP-week voor nieuwe studenten in Tilburg. De hele week lang mooie artiesten, lekkere deuntjes, foodtrucks, live art, chill area's, boot races, roeien en verkoeling aan het water op Vidar Festival!

BRONS voor Thomas op het FISU WK

17 augustus 2018  -  Algemeen
Wat een prestatie! Thomas wordt derde in het LM4- veld en behaalt daarmee een BRONZEN medaille op het FISU WK in Shanghai met Tijmen (Argo), Melle (Triton) en Ruben (Amstel). Gefeliciteerd! 

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 4
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl

Hoi

uvt-logo
351908-fontys-logo-16-9-2
rotsvast-logo-met-payoff
isecurity
brandpunt

Hoi

divetro-klanten-client-cases-rabobank 2
benegas-light-benegas-light-nl 2
swapfietslogo 2
full-image-dc1e583eff 2
nieuwlogo-wilkinsports 2
171208-kol-sticker-def-1