tsrvidar
Zoeken

ZRBestuur 2020

18 juli 2019  -  Algemeen
Met gepaste trots presenteren wij het ZRBestuur 2020:Voorzitter: Sophie NiedererCommissaris extern: Nelke GoortsCommissaris intern: Marlie MaasPenningmeester: Leroy van LoopikCommissaris logistiek: Floor LubeckBaancommissaris: Max van Sprang Wij wensen hen veel plezier en succes met het organiseren van de ZRB 2020! 

NSRF Slotwedstrijden

30 juni 2019  -  Algemeen
Dit weekend vonden de laatste wedstrijden plaats voor de wedstrijdsectie: de NSRF Slotwedstrijden. Het was een mooie afsluiter van het seizoen met een overwinning op zaterdag voor de Eerstejaars Dames en maar liefst drie overwinningen op zondag voor Middengroep Zwaar, Eerstejaars Dames en Koen van Brussel! Ook is er een nieuw vidar record gevaren door Sjoerd, Jochem, Sander en Dogus in het H4x ...

Deelname Oude Acht + World Cup 3

30 juni 2019  -  Algemeen
Terwijl het seizoen voor de meeste wedstrijdroeiers erop zit, traint de Oude 8+ door voor de World Cup 3 in Rotterdam dit weekend. Vrijdagavond zullen zij om 19.15 uur een race for lanes varen. Zondag zal de A-finale om 10.04 uur plaatsvinden! Naast onze Oude 8+ zullen er ook veel internationale ploegen aan de start liggen. Een kans om dit mee te maken in Nederland komt niet heel vaak voorbij! ...

Het Beste Idee van Vidar

28 juni 2019  -  Algemeen
Gisteren vond de eerste editie van Het Beste Idee van Vidar plaats! Bij dit initiatief van Oud Vidar konden Vidraten €1000,- winnen, als ze een goed idee hadden om Vidar naar een hoger niveau te tillen. Na de spannende pitches zijn de grote winnaars de Almanak en het Introductiebestuur! De foto's van deze leuke avond komen binnenkort online te staan bij Vidar Viral.

ARB

01 juni 2019  -  Algemeen
We kijken terug op een geslaagd weekend op de ARB! Sjoerd en Sander hebben een Vidar record gevaren in de 2x met een tijd van 06:37.30! Daarnaast heeft MGZ geblikt in het HGb 4- veld, heeft EJD geblikt in het DEj 4+ veld en heeft Thomas van Tussenbroek geblikt in een combinatie met Okeanos, Triton, Argo en Orca in het LHE 8+ veld!

T.S.R. Vidar

 
Beekse Bergen 4
5041 NJ   Hilvarenbeek   
Nederland
 
ofni.[antispam].@tsr-vidar.nl
http://www.tsr-vidar.nl

Hoi

uvt-logo
351908-fontys-logo-16-9-2
rotsvast-logo-met-payoff
isecurity
brandpunt

Hoi

divetro-klanten-client-cases-rabobank 2
benegas-light-benegas-light-nl 2
swapfietslogo 2
full-image-dc1e583eff 2
nieuwlogo-wilkinsports 2
img-8304