fullsizeoutput-c

TOP WEEK & PURPLE WEEK

Hier staat niks

Programma

Tijdens de TOP week en Purpleweek zijn we met Vidar Festival natuurlijk in de stad te vinden, maar beter nog: ook op Vidar zelf staat het bol van de activiteiten! Het perfecte moment om te ervaren waarom Vidar jouw toekomstige studententijd compleet kan maken. Of je nu ’s middags, ’s avonds of gewoon de hele week langs komt: verwacht een lekker sfeertje aan de waterkant, heerlijke drankjes, de fijnste deuntjes en heel veel leuke mede-studenten.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma bruist het van de activiteiten op Vidar Festival. Na de rondleiding kun je met je groepje de eerste halen maken in een roeiboot of je krachten meten tijdens de ergometerkampioenschappen. Ook vinden er demonstraties plaats van knappe Vidarploegen die meevaren in de nationale en internationale top. Naast dit alles kun je genieten van fijne deuntjes, even bijkomen in de Chill area of even af  te koelen met een ijsje. 

Avondprogramma

De komende weken maken we ons avondprogramma op Facebook, Instagram en hier bekend. Like onze Facebook en Instagram en keep posted!

namiddagprogramma
vzp-huis

Slaapplaatsen

Door de hele stad heen vind je veel Vidarhuizen te herkennen aan de groene borden aan de ramen. Roeihuizen, dispuutshuizen, gemengde huizen, noem het maar op. Lijkt het jou leuk om tijdens de introductieweek op één van de Vidarhuizen te slapen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier, dan nemen we snel contact met je op!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij Vidar? Dan kun jij je online of tijdens de TOP-/Purpleweek inschrijven voor Vidar. Twijfel je na de introductieweek nog een beetje en wil je de sfeer op Vidar nog proeven in een iets kleinere setting? Kom dan naar de open activiteit! Binnenkort komt hier meer informatie over de open activiteit. 

 

Hoi