hot-banner

Vervoer

Het adres van T.S.R. Vidar is Beekse Bergen 4. Hieronder staat beschreven hoe u met de bus, auto en fiets hier kunt komen.

Stadsbussen
Het botenhuis van T.S.R. Vidar is te bereiken door vanaf station Tilburg Centraal bus 143 te nemen, richting Reusel via Hilvarenbeek. Stap uit bij de halte Safaripark of Speelland.

Komt u vanaf de halte Safaripark: Loop nu richting het viaduct, neem de trap naar boven en loop over het viaduct. Blijf rechtdoor lopen totdat u aan uw rechterhand Speelland ziet. Steek nu links schuin over, het pad in. Het eerste pand aan uw rechterhand is dat van T.S.R. Vidar.

Komt u vanaf de halte Speelland: Daarna loopt u richting Speelland de Beekse bergen. Als u met uw rug naar het Speelland staat ziet u schuin-rechts tegenover u bewegwijzering naar T.S.R. Vidar, T.O.R. en KCT Tilburg, u gaat dat pad in. Het eerste pand aan uw rechterhand is ons botenhuis.

Op zaterdag vertrekt de eerste stadsbus naar T.S.R. Vidar om 7:06. Op zondag rijdt om 9:05 pas de eerste bus richting T.S.R. Vidar. Moet je zaterdag of zondag ochtend vroeg starten en heb je geen alternatief vervoer? Mail dan naar toh.[antispam].@tsr-vidar.nl

Auto
Rijd naar Speelland Beekse Bergen. Voordat u de ingang van het park nadert ziet u een bord staan met de tekst ‘Parkeren Vidar’. Hier gaat u rechtsaf de parkeerplaats (Parkeerplaats Speelland de Beekse Bergen) op. Daarna loopt u richting Speelland de Beekse bergen. Als u met uw rug naar het Speelland staat ziet u schuin-rechts tegenover u bewegwijzering naar T.S.R. Vidar, T.O.R. en KCT Tilburg, u gaat dat pad in. Het eerste pand aan uw rechterhand is ons botenhuis.

Om uit te rijden van het parkeerterrein bij de Beekse Bergen is een parkeermunt noodzakelijk. Deze is op zaterdag en zondag te verkrijgen bij het secretariaat (in de finishtoren).

Fiets
Vanaf Centraal Station: ga met uw rug naar het station staan en ga de Spoorlaan op naar links. Bij de tweede stoplichten gaat u rechts naar de Heuvelring. Fiets nu alsmaar rechtdoor (Piusplein, Piusstraat, Broekhovenseweg, Oud Hilvarenbeekse weg). Fiets rechtdoor over de kruising richting de ingang van het ziekenhuis. Fiets nu door het tunneltje onder het ziekenhuis door. Blijf vervolgens het fietspad volgen aan de linkerzijde naast de Ambrosiusweg (u rijd een stukje 'tegen de richting in'), totdat u Speelland Beekse Bergen nadert. Neem hier een scherpe bocht naar links en ga het pad in met de bewegwijzering naar T.S.R. Vidar, T.O.R. en KCT Tilburg. Het eerste pand aan uw rechterhand is T.S.R. Vidar.