hot-banner

Vervoer

Het adres van T.S.R. Vidar is Beekse Bergen 4. Hieronder staat beschreven hoe u met eigen vervoer, openbaar vervoer en fiets hier kunt komen.

Eigen vervoer

Rijd naar Speelland Beekse Bergen. Voordat u de ingang van het park nadert ziet u een bord staan met de tekst ‘Parkeren Vidar’. Hier gaat u rechtsaf de parkeerplaats (Parkeerplaats Speelland de Beekse Bergen) op. U volgt dan de bewegwijzering naar het bovenstaande adres.

Komt u met uw hele vereniging naar de wedstrijd of het feest door middel van eigen bussen? Ook dan kunt u de hierboven genoemde routebeschrijving volgen.

Om uit te rijden van het parkeerterrein bij de Beekse Bergen is een parkeermunt noodzakelijk, zowel voor auto's als voor bussen. Parkeermunten zijn op zaterdag en zondag te verkrijgen bij het secretariaat (in de finishtoren).

Stadsbussen

T.S.R. Vidar is met het openbaar vervoer lastig te bereiken. Wij raden u aan om met eigen vervoer naar de wedstrijd en / of het feest te komen.

Het botenhuis van T.S.R. Vidar is te bereiken door vanaf Treinstation Tilburg bus 143 te nemen, richting Reusel via Hilvarenbeek. Stap uit bij de halte Safaripark.

Loop nu richting het viaduct, neem de trap naar boven en loop over het viaduct. Blijf rechtdoor lopen totdat u aan uw rechterhand Speelland ziet. Steek nu links schuin over, het pad in. Het eerste pand aan uw rechterhand is dat van T.S.R. Vidar.

Op zaterdag vertrekt de eerste stadsbus naar T.S.R. Vidar om 7:06. Op zondag rijdt om 9:05 pas de eerste bus richting T.S.R. Vidar.

Fiets

Vanaf Treinstation Tilburg is T.S.R. Vidar ook te bereiken met de fiets. Let op! Er zijn echter maar een beperkt aantal OV-fietsen te huur op Treinstation Tilburg.