hot-banner-datum

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mij / mijn ploeg inschrijven?


De inschrijvingen via https://forms.gle/Cuj3ejdtxc67oDmVA blijven geopend tot woensdag 17 maart, 12.00. Tot die tijd kun je je ook opnieuw inschrijven voor een ander veld, kun je een andere ploeg inschrijven of kun je jouw inschrijving aanpassen.

 

Wanneer mag ik de 500m varen?

 

Het insturen van je gevaren tijden kan van 19 tot 21 maart, tot maximaal 19:00.

 

Zijn er inschrijfgelden?

 

Nee. De digitale editie van het Heineken Openingstoernooi is volledig gratis! 

 

Hoe wordt uiteindelijk mijn tijd berekend en weergegeven?

 

Op donderdag 18 maart verstuurt de wedstrijdleiding een Google forms naar alle e-mailadressen die de inschrijflink hebben ingevuld. Bijvoorbeeld coaches of ploeggenoten moeten zelf tijden klokken van een 500m die op eigen roeiwater gevaren dient te worden. Vervolgens kan de coach of een andere ploeggenoot de gevaren tijden doorsturen via de Google forms die op 18 maart is verstuurd. De uiteindelijke tijden kunnen na het weekend bekeken worden op deze site. Er is natuurlijk geen garantie dat de berekende en doorgestuurde tijden 100% eerlijk zullen zijn, maar we gaan hierbij uit van goed gedrag van de deelnemers.

 

Update ploeggemiddeldes?

 

Na de persconferentie van 23 feburari hebben we besloten af te stappen van ploeg gemiddeldes, aangezien het roeien in meerpersoonsboten weer is toegestaan vanaf 3 maart. Zoals gebruikelijk zal de snelste boot per poule de wedstrijd winnen. 

 

Naar verwachting zal er in het weekend van het HOT nog niet met meer dan 2 personen geroeid mogen worden. Dat betekent dus ook dat bijvoorbeeld een C4+ maar voor de helft gevuld kan worden. Echter bestaan ploegen vaak uit meer dan 4 personen en willen wij alle roeiers/roeisters van een ploeg de kans geven om mee te doen voor de overwinning. Daarom is het mogelijk om als ploeg bijvoorbeeld 3 keer de 500m te racen, zodat er 6 deelnemers van de ploeg mee doen voor de overwinning. Vervolgens wordt van deze 3 races jouw gemiddelde tijd berekent, welke meetelt voor de uiteindelijke overwinning.

 

In welke poules wordt er gevaren?

 

Omdat het HOT een eerste meting moment is, wordt er sowieso niet ingedeeld op basis van gevaren tijden in vorige wedstrijden. Alle ploegen worden dus willekeurig ingedeeld per poule. Wel houden we rekening met de hoeveelheid ploegen van één vereniging in een poule.

 

Wordt er op vrijdag 19 maart gezopen?

 

Jazeker. Doe mee met de digitale Club van 100 om 19:00! 100 shotjes bier in 100 minuten met je favoriete stuko hitjes en meezingers. U kunt in de google forms aangeven of u aanwezig bent bij dit digitale evenement, de link wordt dan naar u toegestuurd. Hopelijk tot dan!

 

Moet ik een riet adt?

 

Kijk dan snel op: https://www.moetikeenriet.at/