Programma

Tijdens de TOP-week/Purpleweek zijn we met Vidar natuurlijk in de stad te vinden, maar beter nog: ook op Vidar zelf staat het bol van de activiteiten! Het perfecte moment om te ervaren waarom Vidar jouw toekomstige studententijd compleet kan maken. Of je nu ’s middags, ’s avonds of gewoon de hele week langs komt: verwacht een lekker sfeertje aan de waterkant, heerlijke drankjes, de fijnste deuntjes en heel veel leuke mede-studenten.

Middagprogramma

Tijdens het middagprogramma bruist het van de activiteiten op Vidar. Na de rondleiding kun je met je groepje de eerste halen maken in een roeiboot of je krachten meten tijdens de ergometerkampioenschappen. Ook vinden er demonstraties plaats van Vidarploegen die meevaren in de nationale en internationale top. Naast dit alles zal de middag bol staan van fijne deuntjes, hitjes en gekke taferelen, in het leven geroepen door de Heeren van Vidar.

Avondprogramma

De komende weken maken we ons avondprogramma op Facebook, Instagram en hier bekend. Like Facebook en Instagram en keep posted!

Dinsdag 22 augustus
Op dinsdag trappen we groots af op Vidar! Verwacht de fijnste deuntjes, heerlijke drankjes, een lekker sfeertje aan de waterkant, heel veel leuke mede-studenten en meer!

LINE-UP: ▪ Puinhoop Kollektiv ▪ ÆVON ▪ STTRBSTN ▪ Bragi Bay Allstars

INFO: Gratis toegang | Bussen vanaf de Interpolis | TOP-bandje/Studentenkaart & ID verplicht

Woensdag 23 augustus: Zomer bij Café Brandpunt
Feestjes bouwen doen we niet alleen op Vidar. Nee, dat doen we door de hele stad! En op woensdag doen we dat in onze lievelingskroeg: Café BP. Aan ruimte trouwens geen gebrek: op deze fijne zomeravond vieren we het feestje natuurlijk ook gewoon buiten, op het Piusplein. BP heeft de Despo’s al koud staan!

Donderdag 24 augustus: Speeltuinfestijn bij Café Brandpunt
Ben je een TOP-papa, -mama of -kindje? Dan ga je op donderdagavond ongetwijfeld alle kroegen van Tilburg af tijdens de Pub Crawl. En de perfecte afsluiter van de kroegentocht is natuurlijk, jawel, Cafe Brandpunt! Hopelijk zien we jullie – en alle Purpledeelnemers! – daar, want wij maken er op donderdag een feestje van in heuse speeltuinsferen..

Vrijdag 25 augustus: Vidar Heineken Afterparty
Het wordt mooi, het wordt beter en we gaan los met:

LINE-UP: ▪ Daisy’s Dj Team ▪ Retteke Tag Team ▪ The Engine ▪ Kruzo ▪ Julie <3

AREA’S: ▪ Mainstage ▪ Boathouse ▪ Flugel Hitjeshok ▪ Stoomkabine hosted by The Engine

INFO: TICKETS 5 euro | Gratis toegang voor TOP/Purple-deelnemers | Bussen vanaf de Interpolis | TOP-bandje/Studentenkaart & ID verplicht

Slaapplaatsen

Door de hele stad heen vind je veel Vidarhuizen te herkennen aan de groene borden aan de ramen. Roeihuizen, dispuutshuizen, gemengde huizen, noem het maar op. Lijkt het jou leuk om tijdens de introductieweek op één van de Vidarhuizen te slapen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier, dan nemen we snel contact met je op!

Open tijd

Lijkt het jou leuk om lid te worden bij Vidar? Dan kun jij je online of tijdens de TOP-/Purpleweek inschrijven voor Vidar. Twijfel je na de introductieweek nog een beetje en wil je de sfeer op Vidar nog proeven in een iets kleinere setting? Kom dan naar de open activiteit!

De open activiteit vindt plaats op woensdag 30 augustus. We organiseren dan een gezellig BBQ en borrel, zodat je de kans hebt nog eventuele vragen te stellen en mede-studenten te leren kennen die zich ook hebben ingeschreven bij Vidar.

Let op: Woensdag 30 augustus is, ook online, de laatste dag waarop jij je kunt inschrijven voor Vidar.